Evenimente private

Evenimente private cu participarea pădurii

Da , redefinim intimitatea. Esența unui eveniment privat reușit ține de intimitatea lui, de caracterul sau irepetabil și de amprenta totală , de neșters pe care fiecare detaliu o lasă în memorie. Pădurea și cerul vast sunt singurii tăi martori. Fie că este vorba despre petreceri private, cocktailuri de gală, nunți sau botezuri, petreceri de absolvire, majorate, aniversări, zile de naștere, petreceri de burlaci sau burlăcițe, sau chiar propuneri romantice de căsătorie, locația noastră este creată special pentru a da viață amintirilor tale.

Petreceri private

Fiecare clipă merită sărbătorită. Fie că este vorba de petrecerea zilelor de naștere sau petreceri pentru copii, Singureni Manor Events oferă cele mai înalte standarde de confort și servicii impecabile sub cerul liber, în apropierea pădurii. Cu permisiunea rezidenților pădurii.

Singureni Manor Events Evenimente Private tematice

evenimente Tematice

Transformăm fiecare eveniment într-o experiență unică și memorabilă! Fie că îți dorești să călătorește în timp cu o petrecere tematică retro, sau preferi un o cină Al Fresco, un Bar Personalizat cu băuturi și cocktailuri concepute special pentru tema și gustul evenimentului tău, la Singureni Manor Events te ajutăm să transformi orice ocazie într-un moment special. Alege una din teme sau propune una nouă: Cină Al Fresco • Candy Bar • Ice Cream Corner • Cigar Corner • Kids Parties • Personalized Bar • Eveniment cu mașini Retro • Bar de Brânzeturi

Singureni Manor Events Evenimente private

E loc pentru toate:

Orchestră,  bucătărie bogat utilată, bar, ring de dans, spații si toalete elegante, locația acomodează facilități pentru orice tip de eveniment. Live performance, dans, evenimente formale cu pupitru, prezidiu și speaker desk sau adunări informale, relaxate. Orice tip de eveniment e posibil și mai ales e posibil pe tot parcursul anului, pentru că există instalații de încălzire și de aer condiționat profesionale de înaltă clasă.

Dotări,facilități

și alte detalii încântătoare

Pentru evenimentul tău privat poți invita până la 200 -250 de oaspeți în Sala de Evenimente din Pădure. Pentru un eveniment mai intim, de până la 50 de oaspeți, poți alege și Paul's Lodge, Paul's Horses, Bistro sau Restaurantul La Hambar. Paul's Horses, are opțiuni variate pentru organizarea unui eveniment privat reusit - de la cină privată în igluurile noastre din pădure sau masa lungă din pădure, locația este ideală pentru cei care caută să petreacă momente de liniște în mijlocul pădurii .
Platforma din Pădure este o alegere perfectă pentru ceremonii memorabile într-un cadru natural idilic, unde natura complementează fiecare detaliu.
Restaurantul La Hambar este o opțiune pentru cei care caută o experiență gastronomică diferită.

Cazare

Utilizarea exclusivă a celor două locații Paul's Lodge și Paul's Horses vă va oferi acces la spații de cazare pentru 70 de oaspeți.

Solicitați oferta noastră

Programați o vizită a locației Singureni Manor

Singureni Manor este o proprietate pe un domeniu privat, inspirată de valori și care invită la un stil de viață ales. Pentru ca acest domeniu să-și păstreze distincția, vizitele la Singureni Manor trebuie planificate cu grijă pentru a respectă intimitatea și confortul tuturor oaspeților. În cazul în care intenționați să vizitați locația noastră în vederea organizării unui eveniment viitor, vă rugăm să ne contactați în prealabil pentru a stabili o programare. Dorim să ne asigurăm că vizitele nu interferează cu experiența celorlalți oaspeți și că fiecare eveniment poate fi organizat cu atenția și personalizarea pe care o merită.