Cazare

La o oră de mers în afara Bucureștiului, pe o suprafață de peste 700 ha de pădure se află un loc unde viața rurală și ospitalitatea de lux se întâlnesc: Singureni Manor Events prezintă facilități de cazare care se adaptează unei game diverse de evenimente, de la întâlniri corporate și evenimente private până la nunți exclusiviste in aer liber și reuniuni team-building.

Paul's Lodge

cazare în mijlocul pădurii

Un conac luxos amenajat în stil vânătoresc , cu 14 camere personalizate, pentru intimitate absolută cu piscină privată, saune și jacuzzi completate de fine dining cu signature dishes. Paul’s Lodge este o bijuterie printre conacele de vânătoare , un loc de apartenența sufletească pentru gazde. Conacul este amenajat în stil vânătoresc, cu mult lemn vechi autentic,care spune povești vechi de când pădurea. Camerele sunt personalizate, cu obiecte autentice, unicat, din colecția personală a familiei, pe care le-a strâns de prin colțuri de lume și care își adaugă povestea lor la întreagă conversație. Un lux definit de bun gust, care reușește să nu aibă nimic ostentativ se regăsește în fiecare dintre camerele care oferă un perfect confort.

Paul's Horses

O pensiune fermecatoare si eleganta

Cu 18 camere și un apartament, cu acces direct la grajduri, care permite iubitorilor de cai să participe nemijlocit la rutina zilnică de îngrijire a cailor. Paul’s Horses este un han cochet în mijlocul naturii, conceput și inspirat de iubitorii de cai, gândit astfel încât să le permită acestora să se furișeze oricând în vecinătatea caluților. Aici caii sunt nu doar îngrijiți, ci iubiți, respectați, venerați. O ușa leagă ingenios lobby-ul de grajduri, că să va puteți strecura oricând în intimitatea cailor și să participați la momentele zilnice de hrănire, îngrijire și antrenament al lor. Camerele de oaspeți sunt elegante, de un gust desăvârșit, decorate cu motive florale și din natură și au parte de cele mai moderne dotări. Dar mai presus de toate, fiecare cameră are acces total și neîngrădit la spectacolul pădurii, care își oferă direct privirilor de la fereastră, fără nicio ușă de acces, splendoarea reînnoită cu fiecare sezon.

Ambele locații au acces exclusiv la terenurile extinse de pădure ale conacului, oferind oportunități pentru activități atât în interior, cât și în aer liber, și plimbări relaxante. Fie că este vorba despre o nuntă fastuoasă, un eveniment corporate sau o celebrare privată, Paul’s Horses și Paul’s Lodge oferă opțiuni flexibile pentru personalizarea evenimentului conform preferințelor dumneavoastră, asigurând o experiență cu adevărat unică.

BUCĂTĂRIA RomaneascĂ ModernĂ

Echipa noastră de Chefi este dedicată să vă ofere o experiență culinară extraordinară pentru dumneavoastră și invitați. Meniurile sunt create de Chef Alin Berba sub bagheta magică a Executive Chef-ului Alexandru Dumitru; aceștia aleg cele mai proaspete ingrediente (multe dintre ele, da, chiar din propria noastră grădină!) pentru a încânta oaspeții cu bucătăria românească modernă.

Solicitați oferta noastră

Programați o vizită a locației Singureni Manor

Singureni Manor este o proprietate pe un domeniu privat, inspirată de valori și care invită la un stil de viață ales. Pentru ca acest domeniu să-și păstreze distincția, vizitele la Singureni Manor trebuie planificate cu grijă pentru a respectă intimitatea și confortul tuturor oaspeților. În cazul în care intenționați să vizitați locația noastră în vederea organizării unui eveniment viitor, vă rugăm să ne contactați în prealabil pentru a stabili o programare. Dorim să ne asigurăm că vizitele nu interferează cu experiența celorlalți oaspeți și că fiecare eveniment poate fi organizat cu atenția și personalizarea pe care o merită.