Nuntă în aer liber

Nunta sau cununie în aer liber

în pădure la Singureni Manor

Imaginează-ți cel mai special dintre evenimentele speciale care are nevoie de intimitate. Imaginează-ți această intimitate desfășurată în mijlocul pădurii, sub acoperiș și pereți cu totul transparenți. Vedere deschisă către pădure în timpul zilei și privire înalta, spre cerul nopții.
Un astfel de loc se trăiește, se inspiră, se expiră. Da, un astfel de loc există.

Locatie de nunta în aer liber

Singureni Manor este locația perfectă pentru o nuntă în pădure, în aer liber, la doar 30 km de București. O sala de evenimente atipică, versatilă, deschisă zi-lumină și irezistibilă sub farmecul nopții, în intimitate și în deschidere totală, cu servicii impecabile și la cele mai înalte standarde de confort.

Destinație de nuntă

Închiriază în exclusivitate locația Singureni Manor Events ca destinație pentru organizarea nunții. Înconjurată de natură, este locul ideal pentru desfășurarea unei nunți în aer liber, în mijlocul pădurii. Vă garantăm o experiență unică, privată alături de cei dragi.

Locația secretă a nunții tale

Dragă cerb, dragă muflon, te rugăm să nu șoptești o vorbă despre ce vezi aici! Singurii martori ai evenimentului tău privat sunt animalele pădurii. Singureni Manor Events este locația perfectă pentru cuplurile care preferă ceremonii secrete, departe de privirile indiscrete.

Trash the Dress

"Trash the Dress" la Singureni Manor transformă tradiționala sesiune foto de după nuntă într-o expresie artistică memorabilă. Fie că alegeți să vă plimbați desculți prin pădure, sau să prindeți lumina aurie a apusului, la Singureni Manor amintirile prind viață și după ce momentul nunții a trecut. Sesiunea "Trash the Dress" este disponibilă doar cuplurilor care au ales să își organizeze nuntă în locația noastră.

Cerere în căsătorie

Dacă partenera ta este o iubitoare de natură, planifică o escapadă la Singureni Manor și cere-o în căsătorie în inima pădurii. Te ajutăm să organizezi în detaliu o cină romantică și toate detaliile surpriză. Pregătește doar inelul de logodnă și pune-i acea întrebare magică. Acest moment va deveni cu adevărat memorabil dacă îi vei face propunerea într-un loc la care ea a visat de multă vreme.

Nunți Tematice

la Singureni Manor Events

Dacă te afli în pragul căsătoriei, cu siguranță îți dorești o nuntă de neuitat, atât pentru tine, cât și pentru invitații tăi. Alegerea unei teme interesante, care să reflecte fie hobby-urile, fie personalitățile voastre, nu este o sarcină ușoară. Fie că este vorba despre o temă ecvestră, o nunta boho chic, o nunta rustică, în aer liber, fie o nunta in Hambar, inspirată de un anotimp, la Singureni Manor Events vă ajutăm să vă alegeți tema preferată și să o aducem la viață.

Singureni Manor Events Organizam Nunti in Aer Liber
Organizam evenimente

"Destination Wedding" la Singureni Manor

Dotări, facilități

și alte detalii încântătoare

Pentru evenimentul tău privat poți invita până la 200 de oaspeți în Sala de Evenimente din Pădure. Pentru un eveniment mai intim, de până la 50 de oaspeți, poți alege și Pauls Lodge, Paul's Horses, Bistro sau Restaurantul La Hambar.Paul's Horses, are opțiuni variate pentru organizarea unui eveniment privat reusit - de la cină privată în igluurile noastre din padure sau masa lunga din pădure, locatia este ideala pentru cei care caută sa petreaca momente de liniste in mijlocul padurii.
Platforma din Pădure este o alegere perfectă pentru ceremonii memorabile într-un cadru natural idilic, unde natura complementează fiecare detaliu.
Restaurantul La Hambar este o opțiune pentru cei care caută o experiență gastronomică diferită.

Cazare

Utilizarea exclusivă a celor două locații Paul's Lodge și Paul's Horses vă va oferi acces la spații de cazare pentru 70 de oaspeți.

Solicitați oferta noastră

Programați o vizită a locației Singureni Manor

Singureni Manor este o proprietate pe un domeniu privat, inspirată de valori și care invită la un stil de viață ales. Pentru ca acest domeniu să-și păstreze distincția, vizitele la Singureni Manor trebuie planificate cu grijă pentru a respectă intimitatea și confortul tuturor oaspeților. În cazul în care intenționați să vizitați locația noastră în vederea organizării unui eveniment viitor, vă rugăm să ne contactați în prealabil pentru a stabili o programare. Dorim să ne asigurăm că vizitele nu interferează cu experiența celorlalți oaspeți și că fiecare eveniment poate fi organizat cu atenția și personalizarea pe care o merită.