Evenimente corporate

Evenimente corporate lângă București

Compania ta dragă în selecta companie a pădurii.

Situată la doar 45 km de București, în inima pădurii, cu săli de evenimente versatile și spații extinse, locația de evenimente Singureni Manor este echipată pentru a găzdui evenimente corporate, seminarii, conferințe, teambuilding-uri, întâlniri de afaceri și cine de gală elegante .

Evenimente Corporate

Tu, colegii tăi, pădurea, animalele și cerul deasupra. Organizarea evenimentelor corporate la Singureni Manor reprezintă alegerea ideală pentru companiile care caută un refugiu perfect departe de agitația urbană, unde serenitatea naturii întâlnește ospitalitatea și serviciile de înaltă calitate.

Team building în pădure

În căutarea unei experiențe unice de team building pentru echipa ta? Amplasat în inima naturii, Singureni Manor Events îți oferă spații versatile pentru ateliere, activități outdoor și sesiuni de brainstorming inspirate de frumusețea pădurii înconjurătoare. Fie că preferi aventurile outdoor, cum ar fi tirul cu arcul și traseele de biciclete, sau o experientă culinară în Restaurantul La Hambar, toate activitățile noastre de team building sunt concepute să răspundă nevoilor echipei tale, stimulând creativitatea, comunicarea și spiritul de echipă.

Conferințe

Descoperiți locația noastră exclusivă ascunsă în inima pădurii! Cu un spațiu vast și versatil, capacitatea noastră de a găzdui până la 200 de persoane face din acest loc alegerea perfectă pentru conferințe, evenimente corporate, tematice seminarii și workshop-uri.

Board Meetings

Descoperă exclusivitatea și intimitatea la Singureni Manor, unde chiar și vulpile, căprioarele și muflonii păstrează secretele companiei. Da, au semnat acorduri de confidențialitate (NDA)! Pentru întâlnirile executive, precum reuniunile de board CEO, locațiile noastre sunt dotate cu facilități de top și servicii personalizate, create special pentru a stimula gândirea strategică și luarea deciziilor importante, într-un cadru care este în același timp liniștitor și stimulant.

Petreceri Corporate

Compania ta dragă în selecta companie a pădurii și a căprioarelor. Locațiile noastre versatile, de la lounge-ul semi- deschis cu șemineuul său primitor până la igluurile transparente din pădure oferă decorul perfect pentru o petrecere privata de companie. Fiecare moment petrecut la Singureni Manor este o oportunitate de a întări legăturile dintre colegi și de a crea povești care vor fi povestite ani la rând.

Seminarii

Privește în jurul tău , se pare că nu chiar toată lumea înțelege prezentarea… Transformă seminariile din banale în excepționale în locațiile noastre - Paul's Horses, Paul's Lodge, Bistro sau în sala noastră de evenimente complet echipată și transparentă, care oferă vedere panoramică asupra pădurii fermecătoare. Aici fiecare prezentare devine nu doar informativă, dar și o experiență memorabilă pentru participanți.

prânz sau cină de business

Fie că este vorba de un prânz sau o cină de afaceri, meniurile noastre sunt concepute să vă încânte papilele gustative și să aducă o notă de originalitate și rafinament oricărui eveniment. Îmbinând tradiția cu inovația, Chef Alexandru Dumitru promite o călătorie culinară memorabilă, într-un cadru care transformă fiecare masă într-o experiență unică.  Optați pentru o experiență de degustare prânz sau cină, în restaurantul nostru de fine dining - La Hambar Restaurant, unde puteți descoperi bucătăria românească modernă direct de la Chef Alexandru Dumitru și echipa sa.

Seminar de leadership cu cai

Seminar de leadership cu cai, despre oameni – o paralelă la mediul de business actual Află cum interpretează oamenii comportamentul tău în actul de conducere de la caii care vor juca pe rând rolul de coleg, echipa, client, șef și membri ai familiei sau ai cercului tău de prieteni. Toate exercițiile cu caii se desfășoară la sol (nu călare) și sunt simulări ale mediului de business. Seminarul este facilitat de traineri certificați, cu experiență de top management în multinaționale și antreprenoriat.

Trainings

Poți să dai un share screen la prezentare? Adică share cu toată lumea din jur…. Singureni Manor oferă un cadru unic, în care liniștea naturii se îmbină armonios cu cele mai moderne facilități de training. Fie că este vorba despre dezvoltare personală sau îmbunătățirea abilităților profesionale, locațiile noastre vă asigură că participanții rămân angajați și inspirați pe întreaga durată a procesului de învățare.

Show ecvestru

Experimentați măreția și grația cailor noștri arabi în timpul Show-ului Ecvestru la Singureni Manor. Acest eveniment captivant evidențiază frumusețea, agilitatea și inteligența cailor noștri arabi. Ideal pentru activități de team-building sau ca punct culminant al întâlnirilor corporate, Show-ul Equestre oferă o experiență fascinantă care simbolizează lucrul în echipă, precizia și excelența.

Eveniment lansare produs

Organizarea unui eveniment pentru lansarea unui nou produs sau serviciu reprezintă un moment important pentru a atrage atenția publicului. Pentru ca acest eveniment de lansare să depășească așteptările invitaților, este esențială planificarea detaliată a lansării, de la locație și atmosferă până la fiecare aspect al conceptului. La Singureni Manor, locațiile noastre unice pot fi adaptate pentru a reflecta imaginea și valorile brandului, iar echipa noastră se va asigura că fiecare detaliu al evenimentului decurge fără probleme, transformând lansarea produsului într-un succes memorabil.

Dotări, facilități

și alte detalii încântătoare

Pentru evenimentul tău privat poți invita până la 200 de oaspeți în Sala de Evenimente din Pădure. Pentru un eveniment mai intim, de până la 50 de oaspeți, poți alege și Pauls Lodge, Paul's Horses, Bistro sau Restaurantul La Hambar.Paul's Horses, are opțiuni variate pentru organizarea unui eveniment privat reusit - de la cină privată în igluurile noastre din padure sau masa lunga din pădure, locatia este ideala pentru cei care caută sa petreaca momente de liniste in mijlocul padurii. Platforma din Pădure este o alegere perfectă pentru ceremonii memorabile într-un cadru natural idilic, unde natura complementează fiecare detaliu. Restaurantul La Hambar este o opțiune pentru cei care caută o experiență gastronomică diferită.

Cazare

Utilizarea exclusivă a celor două locații Paul's Lodge și Paul's Horses vă va oferi acces la spații de cazare pentru 70 de oaspeți.

Solicitați oferta noastră

Programați o vizită a locației Singureni Manor

Singureni Manor este o proprietate pe un domeniu privat, inspirată de valori și care invită la un stil de viață ales. Pentru ca acest domeniu să-și păstreze distincția, vizitele la Singureni Manor trebuie planificate cu grijă pentru a respectă intimitatea și confortul tuturor oaspeților. În cazul în care intenționați să vizitați locația noastră în vederea organizării unui eveniment viitor, vă rugăm să ne contactați în prealabil pentru a stabili o programare. Dorim să ne asigurăm că vizitele nu interferează cu experiența celorlalți oaspeți și că fiecare eveniment poate fi organizat cu atenția și personalizarea pe care o merită.