Servicii Nuntă

SERVICII DE NUNTA

pentru Evenimentul tău Special

Singureni Manor este în prezent deschis pentru rezervări exclusive de nunți și evenimente private, atât în timpul săptămânii, cât și în weekend. Indiferent dacă preferi o atmosferă tradițională sau una mai contemporană, suntem aici pentru a crea un eveniment de nuntă distinct și memorabil. Oferim ghidaj în planificarea evenimentului, recomandând furnizori de încredere și furnizând sugestii pentru a adăuga un plus de personalitate spațiului nostru unic.

Singureni Manor Events Servicii nunta Wedding Planning

Wedding planning

Planificăm ceremoniile alaturi de cei mai buni wedding planners din București pentru a te face să trăiești o zi perfectă unde protagoniștii vor fi doar emoția și distracția.

Singureni Manor Events Servicii nunta Meniu autentic de nunta

Meniu de nunta autentic

Alegând să te căsătorești la Singureni Manor, te poți bucura de meniurile create sub bagheta magică a Chef-ului Alexandru Dumitru care împreună cu Chef Alin Berba aleg cele mai proaspete ingrediente (multe dintre ele, da, chiar din propria grădină!) pentru a încânta oaspeții cu bucătărie românească modernă.

Singureni Manor Events Servicii nunta Aranjamente florale nunta

Aranjamente florale nunta

Pentru aranjamentul floral al spațiilor de la Singureni Manor Events, ne bazăm pe experiența designerilor florali profesioniști. Cu talentul lor artistic, ceremoniile, recepțiile și petrecerile vor fi întotdeauna perfecte.

Formatii nunta - DIVERTISMENT

Ți-ar plăcea să le oferi invitaților tăi o seară de neuitat? Te vom pune în legătură cu cei mai buni muzicieni profesioniști pentru a crea atmosfera potrivită pentru nunta ta.

LUMINI arhitecturale nunta

Pentru a face spațiile exterioare și interioare ale Singureni Manor și mai evocatoare, poți închiria lumini și echipamente pentru a decora încăperile și pentru a crea o atmosferă de basm.

FOTOGRAF

Suntem în contact cu cei mai buni fotografi de nuntă. Bazează-te pe colaboratorii noștri pentru a face ședințe foto de neuitat în frumusețea pădurii noastre.

MAKE-UP ȘI COAFURĂ NUNTA

Pentru serviciul de make-up și coafură, ne bazăm pe cei mai buni profesioniști. Așa că nu trebuie să te gândești la nimic. Trebuie doar să te relaxezi în cea mai frumoasă zi din viața ta!

Transfer

Este posibil să rezervi un serviciu de transfer cu șofer privat pentru cupluri sau pentru transportul invitaților în ziua nunții. Transferul către și de la Evenimentele Singureni Manor are un cost suplimentar, în funcție de tipul de mașină solicitat.

Dotări, facilități

și alte detalii încântătoare

Pentru evenimentul tău privat poți invita până la 200 de oaspeți în Sala de Evenimente din Pădure. Pentru un eveniment mai intim, de până la 50 de oaspeți, poți alege și Pauls Lodge, Paul's Horses, Bistro sau Restaurantul La Hambar.Paul's Horses, are opțiuni variate pentru organizarea unui eveniment privat reusit - de la cină privată în igluurile noastre din padure sau masa lunga din pădure, locatia este ideala pentru cei care caută sa petreaca momente de liniste in mijlocul padurii.
Platforma din Pădure este o alegere perfectă pentru ceremonii memorabile într-un cadru natural idilic, unde natura complementează fiecare detaliu.
Restaurantul La Hambar este o opțiune pentru cei care caută o experiență gastronomică diferită.

Cazare

Utilizarea exclusivă a celor două locații Paul's Lodge și Paul's Horses vă va oferi acces la spații de cazare pentru 70 de oaspeți.

Solicitați oferta noastră

Programați o vizită a locației Singureni Manor

Singureni Manor este o proprietate pe un domeniu privat, inspirată de valori și care invită la un stil de viață ales . Pentru că acest domeniu să - și păstreze distincția , vizitele la Singureni Manor trebuie planificate cu grijă pentru a respectă intimitatea și confortul tuturor oaspeților. În cazul în care intenționați să vizitați locația noastră în vederea organizării unui eveniment viitor, vă rugăm să ne contactați în prealabil pentru a stabili o programare. Dorim să ne asigurăm că vizitele nu interferează cu experiența celorlalți oaspeți și că fiecare eveniment poate fi organizat cu atenția și personalizarea pe care o merită.