Locațiile noastre
de evenimente

Evenimentul tău privat, în compania cuiva care nu va vorbi niciodată despre asta

Locații de evenimente în pădure

Cerul, pădurea și locuitorii ei. Apoi tu și oaspeții tăi.

Descoperă locațiile noastre pentru evenimente, special concepute pentru a găzdui până la 250 de invitați. Singureni Manor vă oferă un spectru variat de spații și activități pentru orice tip de eveniment, de la nunți romantice și ceremonii în aer liber la petreceri pline de energie pentru cei mici sau sesiuni de team building și evenimente corporate exclusiviste, toate în apropiere de București, la doar 30 km. Situate într-un decor natural impresionant, locațiile noastre se remarcă prin atmosfera intimă și confortul ireproșabil. În mijlocul naturii, veți fi înconjurați doar de frumusețea sălbatică a pădurii și de gazdele noastre atente și discrete, care vor fi alături de voi în fiecare etapă a organizării, asigurându-se că fiecare detaliu este pus la punct pentru a transforma evenimentul vostru într-o experiență memorabilă.

Locatie evenimente cu capacitate de până la 200 de invitați

Sala de evenimente din pădure

Imaginează-ți cel mai special dintre evenimentele speciale care are nevoie de intimitate. Imaginează-ți această intimitate desfășurată în mijlocul pădurii, sub acoperiș și pereți cu totul transparenți. O sala de evenimente atipică, versatilă, deschisă zi-lumina și irezistibilă sub farmecul nopții, în intimitate totală și în deschidere totală, cu servicii impecabile și la cele mai înalte standarde de confort. Vedere deschisă către pădure în timpul zilei și privire înaltă, spre cerul nopții. Un astfel de loc se trăiește, se inspiră, se expiră. Da, un astfel de loc există.

Locatie evenimente ce poate găzdui până la 150 de invitați

Platforma din pădure

Alegerea unei locații de evenimente în pădure oferă nu doar un decor natural impresionant, dar și posibilitatea de a oferi oaspeților o experiență completă și memorabilă, combinând armonios confortul cu frumusețea autentică a pădurii înconjurătoare. Această platformă servește ca locație ideală pentru evenimente unice, fie că vorbim despre nunta în pădure, cununie in aer liber, evenimente corporate, petreceri private, petreceri aniversare, majorate, recepții.

Locatie evenimente cu până la 70 de invitați

Bistro

Pășiți în liniștea naturii in noua noastră locație pentru evenimente, Bistro. Este un spațiu intim, proiectat cu grijă pentru versatilitate, reprezentând locul perfect pentru evenimente private - nunți , cununii, aniversari, reuniuni corporate de zi, activități de team building și prânzuri relaxate. Decorul de bun gust se îmbină armonios cu împrejurimile serene, creând o atmosferă primitoare pentru orice ocazie. Situat în mijlocul pădurii de stejari și aproape de grajdurile cailor noștri, Bistro oferă o experiență unică pentru evenimente, cu o capacitate de până la 70 de invitați.

Spațiu de evenimente interior și exterior - cu o capacitate de până la 50 de invitați

Paul's Lodge

Paul's Lodge de la Singureni Manor se distinge ca fiind o locație de top pentru cei care caută un spațiu de evenimente ce oferă lux, intimitate și o conexiune autentică cu lumea naturală, ideală pentru cei care caută o locație cu adevărat specială. Cadru său unic, combinat cu facilități de înaltă calitate și experiențe culinare excepționale, asigură că orice eveniment găzduit aici nu este doar sărbătorit, ci și prețuit.

Putem găzdui până la 50 de oaspeți în lounge-ul nostru sau în igluurile din pădure

Paul's Horses

Paul's Horses oferă nu doar cazare și interacțiune cu caii, ci și posibilitatea organizării de evenimente într-un cadru natural excepțional. Acest spațiu poate găzdui evenimente corporate, team building-uri în natură, seminarii, precum și experiențe culinare unice în igluurile situate în pădure, transformând orice eveniment într-o experiență memorabilă, cu o puternică legătură cu natura și lumea ecvestră​.

Singureni Manor Events Locatii evenimente La Hambar
Restaurantul poate găzdui evenimente de până la 42 de invitați

Restaurant La Hambar

Pentru cei interesați de gastronomie, restaurantul La Hambar, condus de chef-ul Alexandru Dumitru, este o locație excepțională atât pentru evenimente private, cât și corporative, oferind o combinație unică de bucătărie românească modernă într-un cadru amenajat spectaculos într-un fost grajd, împărțind intimitatea umană cu caii și spiritul lor atemporal. Cu o atmosferă primitoare, La Hambar este alegerea perfectă pentru organizarea unor evenimente gastronomice memorabile, fie că este vorba despre evenimente private sau corporate, aniversări, petreceri de firmă sau alte întâlniri speciale.

DOTĂRI, FACILITĂȚI ȘI ALTE DETALII ÎNCÂNTĂTOARE

OFERTA DE CAZARE

Oaspeții pot fi cazați în cele două locații - Paul's Lodge - un conac luxos amenajat în stil vânătoresc, cu 14 camere personalizate, și Paul's Horses - o pensiune fermecătoare și elegantă, cu 18 camere și un apartament, cu acces direct la grajduri, care permite iubitorilor de cai să participe nemijlocit la rutina zilnică de îngrijire a cailor.

Activități în pădure

Acestea includ lecții de călărie pentru adulți și copii, activități de team building, spectacole de frumusețe cu cai arabi, plimbări cu trăsura, trasee de biciclete, plimbare ghidată prin pădure, zone de joacă pentru copii, zone de relaxare și lectură cu hamace, o platformă de yoga, precum și tir cu arcul sau badminton.

Evenimente “One-Stop Shop”

Singureni Manor Events este un loc unic, unde găsiți totul. Oferim confort și eficiență clienților noștri prin furnizarea unui coordonator de evenimente dedicat. Cu noi, veți avea un singur punct de contact pentru toate întrebările și coordonarea evenimentului. Fie că planificați o nuntă, un eveniment corporate sau orice alt eveniment privat, coordonatorul nostru de evenimente experimentat va lucra îndeaproape cu dumneavoastră pentru un eveniment reușit.

Evenimente personalizate

Înțelegem că fiecare eveniment este unic și ne străduim să ne personalizăm serviciile pentru a satisface cerințele specifice ale fiecărui client. Fie că planificați o nuntă, un eveniment corporate sau o sărbătoare specială, oferim o gamă de opțiuni pentru a vă asigura că evenimentul dumneavoastră este cu adevărat memorabil. De la decor și iluminat până la divertisment și bucătărie, fiecare aspect al evenimentului dumneavoastră va reflecta tema aleasă, creând o experiență memorabilă pentru toți participanții.

Solicitați oferta noastră

Programați o vizită a locației Singureni Manor

Singureni Manor este o proprietate pe un domeniu privat, inspirată de valori și care invită la un stil de viață ales. Pentru ca acest domeniu să-și păstreze distincția, vizitele la Singureni Manor trebuie planificate cu grijă pentru a respectă intimitatea și confortul tuturor oaspeților. În cazul în care intenționați să vizitați locația noastră în vederea organizării unui eveniment viitor, vă rugăm să ne contactați în prealabil pentru a stabili o programare. Dorim să ne asigurăm că vizitele nu interferează cu experiența celorlalți oaspeți și că fiecare eveniment poate fi organizat cu atenția și personalizarea pe care o merită.